Online időpont

Sminktetoválás trendek

A KALCSU sminktetoválás az elérhető legjobb eljárásokat gyűjti össze Neked!

Ki garantálja, hogy a lehető legjobb sminktetoválást kapod nálunk?

Alapítónk, szakmai vezetőnk és kollégáink több évtizednyi tudása és tapasztalata garantálja a tökéletes eredményt. Szakértőink minden technikát – hiperrealisztikus szálazott, púderes, lágy satírozott szemöldöktetoválás - ismernek és művészin készítenek el, melyekből az egyéniségedhez leginkább illőt alkalmazzák.

Sminktetoválás  trendek

Szemöldöktetoválás

A szemöldöktetoválás manapság magasan a legnépszerűbb sminktetoválás, amely a természet adta problémákra is tartós megoldást nyújt. A legnagyobb gond az, hogy a rendszeres ceruzázás elkoptatja a maradék szemöldököt is. A sminktetoválás elkészítésével viszont megvédhetjük a meglévő szemöldököt. A hiányos vagy túl rövid szemöldökkel rendelkezőknek jó hír, hogy a természetes szemöldököt kipótolva, sűrítéssel és formázással gyönyörű végeredményt lehet produkálni.

Hiperrealisztikus szálazott szemöldöktetoválás
Hiperrealisztikus szálazott szemöldöktetoválás

A hiperrealisztikus szálazott szemöldöktetoválás elkészítése során vékony szálakat húzunk, és követjük a szemöldökszálak természetes növekedési irányát. A minél természetesebb hatás elérése érdekében akár többféle színnel, többféle vastagságú szálakat is húzunk, így a végeredmény az arcoddal harmonizáló és a hajad színéhez is igazodó sminktetoválás. Trendi, divatos, természetes szemöldök korszerű szálas technikával.

Púderes szemöldöktetoválás
Púderes szemöldöktetoválás

A púderes szemöldöktetoválás alapjaiban a satírozásra épül, a megfelelő technikai kivitelezéssel azonban sokkal lágyabb eredményt érünk el! A szemöldök szemzug felőli része világosabb, majd fokozatos színátmenettel felfelé és kifelé haladva vált át a célárnyalatba. A karakteresség helyébe így a szépen megformázott, mégis finom szemöldöktetoválás lép. A színátmenettel a tetoválás púderes hatást kelt, mellyel napjaink népszerű sminktrendjét követheted!

Lágy satírozott szemöldöktetoválás
Lágy satírozott szemöldöktetoválás

A lágyan satírozott szemöldöktetoválás egy intenzívebb, kifejezetten sminkelt hatást keltő technika. A sminktetoválás elkészítese során erőteljes kontúrt rajzolunk, amelyet aztán teljes egészében kisatírozunk. A végeredmény egy hangsúlyosan sminkelt hatást keltő szemöldök, amely tökéletesen keretezi tetkintetedet.

Hibrid szemöldöktetoválás
Hibrid szemöldöktetoválás

A hibrid szemöldöktetoválás során a hiperrealisztikus szálazott és a púderes szemöldöktetoválás technikákat kombináljuk. A szemöldöktetoválás természetes, szálazott vonalakkal indul, majd finom átmenettel egy határozott, sminkelt hatást keltő szemöldöktetoválással fejeződik be. Ez a típusú szemöldöktetoválás tökéletes megoldás a szép forma kialakításához.

 

Szemhéj sminktetoválás

A szemhéj tetoválás az egyik legpraktikusabb női dolog, amivel elfelejtheted az elkenődött szemfestéket, rengeteg időt spórolsz és sok-sok macerától mented meg magad. A klasszikus szemkontúr mellett ma már olyan extravagáns szemhéj sminktetoválást is kérhetsz, mint a füstös szem.

Klasszikus fekete tusvonal sminktetoválás
Klasszikus fekete tusvonal sminktetoválás

A szempillatőhöz húzott fekete tusvonal az örök klasszikus. Mai napig az egyik kedvencünk, mert egyszerűségében nagyszerű! Ma már ezt is háromféle változatban kérheted: igény szerint vékony, normál vagy vastag vonalat húzunk a felső szemhéjadra. Az alsó szemhéjnál továbbra is csak a vékony vonal javasolt.

Füstös szemhéj sminktetoválás
Füstös szemhéj sminktetoválás

Napjaink sminktrendjei között előkelő helyet foglal el a füstös szemhéj, vagyis a smokey eyes. Ha dögös megjelenést szeretnél, ma már sminktetoválással is elkészíthetjük Neked! Színként a klasszikus feketét alkalmazzuk.

 

Ajak sminktetoválás

A szájtetoválás az egyik specialitásunk. Ha csábító, mégis finom ajkakat szeretnél! Ha ajkaidat túl vékonynak vagy színtelennek találod! Az ajak sminktetoválással megvalósítható, melyre mindig nagyon vágytál: nőies és elegáns megjelenés! A szálazott szemöldöktetoválás mellett Kalcsu Kati az ajak sminktetoválás hazai bevezetésében is vezető szerepet vállalt. Azóta is élen járunk ezen a területen.

A legújabb technikáknak köszönhetően nagyon színes repertoárral rendelkezünk az ajak sminktetoválás területén is! A szájtetováláson belül lehetőségünk van több színt használni, hogy domborúbb, izgalmasabb eredményt érjünk el. A fény-árnyék hatást is felhasználjuk, hogy plasztikusabb eredményt és nagyobb volument érjünk el. A megfelelő technikával pedig mindezt akár csillogóvá is tehetjük. Bármit is választasz, tapasztalatból mondjuk: imádni fogod!

Rúzsozott vagy természetes hatású ajak sminktetoválás
Rúzsozott vagy természetes hatású ajak sminktetoválás

A teljes satírozás során 1 színt használunk, mellyel elkészítjük a kontúrt, majd az ajkakat a kontúrtól befelé haladva teljesen besatírozzuk, így az ajak teljes felülete egyenletes színezettséget kap, mellyel enyhén rúzsozott hatást érhetünk el. Személyre szabottan módosíthatjuk a szájformát és a volument is, hogy a legtöbbet hozzuk ki ajkaidból! A színválasztástól függően az egészen természetestől a csábító ajkakig bármit elérhetünk.

Csillogó hatású ajak sminktetoválás
Csillogó hatású ajak sminktetoválás

A csillogó ajkak, vagy más néven Shiny Lips technika lényege az extra csillogó hatás elérése. Ennek érdekében a kontúr meghúzása után finoman egy fehérhez közeli színnel levilágosítjuk az ajkakat, majd a kiválasztott szájszínnel rádolgozunk erre az alapra, de nem pigmentáljuk teljesen "tömörre" a szájszínt, mert ebben az esetben elveszítenénk a csillogást! Fogalmazzunk úgy, hogy egy sűrű, "rácsos hálót" tetoválunk a világos színre, ahol a rácsok között finoman, pontszerűen átsejlik a világosabb szín. Ez fogja nekünk megadni a csillogást!

3D hatású ajak sminktetoválás
3D hatású ajak sminktetoválás

A 3D Lips ajaktetoválás 3 színnel készül, a színek kombinációja és az árnyékolás segítségével teremtjük meg a 3D hatást. A technika lényege abban rejlik, hogy a kontúr meghúzása és a teljes szájsatír elkészítése után nagyon finoman világosítunk, illetve sötétítünk bizonyos területeket az alsó és felső ajaknál egyaránt, nagyon figyelve a fokozatosságra, hiszen a finom árnyalás fontos a szép végeredmény érdekében! Ezzel a módszerrel fény-árnyék hatást hozunk létre, mely domborúbb, nagyobb volumennel rendelkező ajkakat eredményez.

Sminktetováló útmutató
Ingyenes e-book
Sminktetováló útmutató
Mi az haute couture titka? Tudd meg mitől lesz tökéletes a sminktetoválásod. Töltsd le ingyenes Haute Couture Sminktetoválás Útmutatónkat!