Online időpont

Bemutatkozás

Miért válassz minket?

A KALCSU Sminktetoválás az haute couture (ejtsd: ot kutür) sminktetoválás megteremtője Magyarországon. Az haute couture sminktetoválás a legmagasabb minőséget jelöli. A koncepció alapja, hogy szalonunkban a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek. A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája.

Garantáljuk: sminktetoválásod pontosan olyan lesz, mint amit a tervezéskor jóváhagytál!

Áraink 2 alkalmat tartalmaznak: a sminktetoválás elkészítését és a 3 hónapon belüli kontrollt.

Az első alkalom (a sminktetoválás elkészítése) és a kontroll együttesen minden esetben elegendő ahhoz, hogy a festék szépen a bőrben maradjon. A sminktetoválás ára nálunk ezen alkalmak árát is tartalmazza, hiszen csak a kontrollt követő finomítás után tekinthető késznek a sminktetoválás.

Bemutatkozás

A koncepció háttere

Az haute couture színvonalát évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint szakembereink folyamatos képzése révén értük el. Vezető munkatársaink rendszeres nemzetközi képzésekkel és konzultációkkal a világ legjobbjaival bővítik szalonunk tudását.

Lisszabon, Amszterdam, München, Belgrád, Varsó, Párizs és Tallin csak az utolsó állomások, ahol szakmai továbbképzéseken sajátítottuk el a legszebb eredményt biztosító, új módszereket. Küldetésünk: tökéletesen egyénre szabott sminktetoválással szebbé tenni a nőket.

 

 

Akinek a neve egybeforrt a sminktetoválással

A KALCSU név az alapító, Kalcsu Kati nevéből ered. Kalcsu Kati az elsők között kezdett sminktetoválással foglalkozni Magyarországon 1997-ben. Több ezer elégedett vendége, szakemberképzésben vállalt szerepe, rendszeres szakmai publikációi és előadásai révén meghatározó szerepe van a professzionális sminktetoválás hazai elterjesztésében.

 

 

 

Munkatársaink

Kalcsu Kati
Kalcsu Kati
Alapító, Sminktetováló Mester
A KALCSU sminktetoválás alapítója. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, mely idő alatt több ezer nőt varázsolt szebbé. Nevéhez fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése.
Viktória
Viktória
Sminktetováló Stylist
Munkám egyben a hobbim és hivatásom is, egy régi szerelem, a sminkelés kiteljesedése. Célom, hogy vendégeim maximális elégedettséggel nézzenek tükörbe nap mint nap, visszaszerezzék (vagy épp felturbózzák) önbizalmukat egy teljesen egyénre szabott, természetes hatású sminktetoválással. A szalonélet mellett foglalkozom oktatással is, igyekszem tudásom legjavát átadni tanulóimnak, hogy ők is megismerhessék ezt a csodálatos és kreatív szakmát.
Nézd meg kolléganőnk munkáit!»
Szonja
Szonja
Sminktetováló
Grafikusként és kozmetikusként úgy érzem kreatív oldalam is kiteljesedhet a sminktetováló szakmában. Fontos számomra, hogy az egyénre szabott tetoválás tükrözze a vendég személyiségét és a végeredmény az elképzeléseinek megfelelő legyen. Szeretettel várok egyaránt olyat, kinek elképzelései határozottak, illetve olyat is kinek még kevésbé, hogy együtt megálmodhassunk, majd alkothassunk valami szépet!
Nézd meg kolléganőnk munkáit!»
Zsófi
Zsófi
Sminktetováló
A sminktetoválás számomra egy művészet, amiben minden nap valami újat alkothatok és önmagamat fejleszthetem. Célom a Vendégek önbizalmának és magabiztosságának növelése azáltal, hogy személyre szabottan és lelkiismeretesen készítem el nekik a megálmodott sminktetoválást, ami leginkább harmonizál az arcukhoz. Szeretettel várok minden kedves szépülni vágyó vendéget!
Nézd meg kolléganőnk munkáit!»
Györgyi
Györgyi
Recepció vezető
Recepciósként munkám szerves része az informatív tájékoztatás. Vezetőként pedig elhivatottan dolgozom azért, hogy a hozzánk érkező vendégek maximálisan elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal. Ebben pedig egy kitűnő csapat támogat.
Kriszta
Kriszta
Recepciós
Fontosnak tartom, hogy kedves vendégeinknek közvetlen, oldott és barátságos légkört teremtsek, ezért türelemmel és mindenre kiterjedő figyelemmel fordulok feléjük. Felmerülő kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak hozzám.

Telefonos bejelentkezés: 
06 30 743 3041


ONLINE BEJELENTKEZÉS AJÁNDÉKKAL

Ingyenes e-book

Sminktetováló útmutató

Mi az haute couture titka? Tudd meg mitől lesz tökéletes a sminktetoválásod. Töltsd le ingyenes Haute Couture Sminktetoválás Útmutatónkat!