Online időpont
Kinek javasolt a szemöldöktetoválás?

Kinek javasolt a szemöldöktetoválás?

A rendezett arc egyik alapfeltétele a szép szemöldök. Sok divatfotón látszik, hogy egy gyönyörű szemöldök feltűnően szép tud lenni.

Persze elsőre nem a szemöldök ragadja meg a figyelmünket, de a részleteket megvizsgálva rájövünk, hogy egy formás szemöldök kihangsúlyozza a tekintetet. A megfelelően elkészített szemöldöktetoválás hangsúlyosabbá és harmonikusabbá teheti arcunkat.

A szemöldöktetoválás manapság magasan a legnépszerűbb sminktetoválás. A leggyakoribb problémák, melyekre megoldást nyújthat a túl ritka vagy hiányzó szemöldök, a szabálytalan vagy rövid forma, illetve a túl világos színű szemöldök. Gyakori probléma az is, hogy az idő előrehaladtával sokaknak kihullik, vagy megritkul a szemöldöke. A legnagyobb gond az, hogy a rendszeres ceruzázás elkoptatja a maradék szemöldököt is. A sminktetoválás elkészítésével viszont szükségtelenné válik a ceruzázás, így a meglévő szemöldök megvédhető. A hiányos vagy túl rövid szemöldökkel rendelkezőnek jó hír, hogy a természetes szemöldököt kipótolva, sűrítéssel és formázással gyönyörű végeredményt lehet produkálni. A szőkék és vörösek gondja is megoldható, mert a kevésbé látszó szemöldök esetén is ajánlott a tetoválás.

Egy jól eltalált színnel és szép formával olyan szemöldököd lehet, amire mindig is vágytál. Praktikus, mert megkímél az állandó rajzolástól és természetesen szép, mellyel mindig magabiztosak lehetsz.

Sminktetováló útmutató
Ingyenes e-book
Sminktetováló útmutató
Mi az haute couture titka? Tudd meg mitől lesz tökéletes a sminktetoválásod. Töltsd le ingyenes Haute Couture Sminktetoválás Útmutatónkat!